입맛 돋우는 "묵은지 고등어조림" 만드는 법!! (묵은지 고등어찜 황금...
입맛 돋우는 "묵은지 고등어조림" 만드는 법!! (묵은지 고등어찜 황금...
안녕하세요~ :)
전부는 아니지만, 많은 가정에서 냉장고에 묵은지가 조금씩은 있으실거에요~!!
저희 집도 마찬가지구요~ 그래서 준비해봤습니다~ !!
"묵은지 고등어찜" 황금레시피 :)
우리 큰아들, 작은아들한테 만들어줬더니 엄청 좋아하네요. ^^
쉽게 따라하실 수 있도록 묵은지 고등어찜을 만들었으니 참고하셨으면 좋겠어요~ !!
감사합니다~!! ^-^
Hi! In Korea, people prepare kimchi in early Spring and now it's about time to become ripe kimchi, which is called "muk-eun-ji" in Korean. With ripe kimchi, this time I prepared "muk-eun-ji stewed mackerel"!! I made this for my sons and they loved it! Hope you do too!
I made this video for you to follow the recipe easily, so if you liked the video please press "like" and "subscription"! Thank you for watching!! :D
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